Slide 214
Slide 215
Slide 216
Slide 217
Slide 218
  • Location

    Valencia, Spain

  • Completed In

    2015

  • Main Category

    Residential

About the Project

The Forest House, designed by the renowned architect Ramon Esteve, is located in a vast residential area with a large pine forest around the plot, being this the closest landscape to the house. From four stone walls are generated prismatic volumes which divide the space, individualizing each stay. The area between the rooms is covered by a wooden roof that acts as corridor and connector, because the project’s goal is to create different outdoor spaces linked to the interior of the rooms, according to their privacy. The freedom sensation blends with the warm and cozy atmosphere. In the garden we can see how Vondom’s collections Frame and Vela, both in bronze, add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house by its connection with the outside nature.

Used in this project